Verkkokursseilla opiskelet etänä omaan tahtiin!

"Erittäin inspiroiva alku. Sain heti idean ja kehittely on käynnissä henkilöhahmojen kautta. Olen seikkaileva kirjoittaja. En pysty vielä suunnittelemaan ensimmäistä osiota pitemmälle.... Tekee mieli mennä vain eteenpäin kurssilla. Olen kirjoittanut ensimmäisen luvun, joka alkaa syntymällä, ja jossa esitellään päähenkilöhahmojen välinen ristiriita. Olen kehitellyt myös tärkeimmät henkilöhahmot."

-Helena

Tällä kurssilla opit kattavasti tärppejä ja työkaluja dekkarin kirjoittamisen avuksi: Haluatko kirjoittaa dekkarin tai hyytävää jännitystä?

Olen koonnut tähän dekkarikurssiin parhaat osaamani sekä käyttämäni tärpit ja työkalut dekkarin kirjoittamisen tueksi.

Tällä kurssilla opit kattavasti tärppejä ja työkaluja dekkarin kirjoittamisen avuksi!. Tule mukaan!

"Hyviä napakoita ohjeita tämä kurssi on antanut! Toivottavasti itsekin pääsen joku pävä kokemaan kustantamoille lähettämisen jännityksen teokseni kanssa.
Kiitos hyödyllisestä kurssista."
-Heidi

Tällä kurssilla kirjoitetaan omaa kirjaa: omasta kirjasta haaveileva tai sellaista työstävä saa työkalut käsikirjoituksen tekemiseen valmiiksi näiden 7 askeleen avulla.

Saat joka viikko uudet materiaalit ja tehtävät, joiden avulla saat ryhtiä kirjoittamiseen ja kaikki tarvitsemasi työkalut oman käsikirjoituksesi työstämiseksi kirjaksi asti. Tule mukaan!

"Hei Anne,
runojen teko on helpompaa, kun voin lukea tekemiäsi runoja, joista olet tehnyt oivallisia opetustärppejä esimerkeiksi. Odotan innolla joka toinen päivä lisää runojen tekemiseen liittyviä vinkkejä. Kiitos näistä kaikista runomatskuista ja tärpeistä, joiden avulla on hyvä harjoitella runojen tekoa."

-Eija

 

Oletko haaveillut runojen kirjoittamisesta? Löytyykö pöytälaatikosta nuorempana tai vastikään rustattuja runoja? Tai ehkä et ole koskaan kirjoittanut ainoatakaan runoa? Tässä on matalan kynnyksen runokurssi juuri sinulle!

Kurssin aikana opit hyödyllisiä niksejä runojen kirjoittamiseksi ja pääset kokeilemaan niitä käytännössä. Tällä kurssilla kirjoitetaan runoja ja opitaan käytännön harjoitteiden kautta runouden perusteita. Kaikki runot ansaitsevat paikkansa maailmassa – tule oppimaan lisää niiden kirjoittamisesta!

 

"Tutustuttuani aineistoon tarinaa syntyi kuin itsestään. Koin ahaa elämyksen, henkilöt alkavat elää luonnollisemmin, johdonmukaisesti omana persoonana. Ennen kurssia kuvaamani tarinanani henkilöt ovat jääneet persoonattomiksi, vuoropuhelut epäuskottaviksi ja viestimäni asia värittömäksi. Nyt tiedän, miksi näin on käynyt. Tällaista valaistumista olen kaivannut. Kiitos sinulle Anne!"

-Kauko

Sukella päähenkilöön - ota haltuun arkkityypit! Tällä verkkokurssilla opit kirjoittamaan päähenkilöstäsi uskottavammin ja luomaan todentuntuisen henkilögallerian.

Opit hyödyntämään seitsemän eri arkkityypin ominaisuuksia henkilökuvien rakentamisessa ja syventämisessä. Opit käyttämään oppimaasi myös juonenkäänteiden ja dialogin kirjoittamisessa.

Kurssi sisältää myös arkkityyppitestin, jonka avulla löydät omat arkkityyppisi ja bonuksena opit lisää omasta itsestäsi.  Tule ja sukella päähenkilöösi!

"Kiitos paljon monipuolisesta kurssista! Opin aivan uusia asioita kirjan julkaisemisesta, ja palaan varmasti kurssimateriaaleihin uudelleen. Kurssista sain potkua oman runokokoelmani viimeistelyyn - ehkä saisin sen vihdoin tarjottavaksi kustantamoon tai uskaltaisin kokeilla omakustanteen tekemistä. Kiitos rohkaisusta!"

-Outi

Tällä tehokurssilla saat kaiken tarvittavan tiedon oman kirjan julkaisuun, jakeluun, myyntiin ja markkinointiin. Jos sinulla on käsikirjoitus, miksi et laittaisi sitä kansiin?

Tai tee e-kirja! Tällä kurssilla saat selkeät ohjeet etenemiseen, teetpä fyysisen kirjan, e-kirjan tai molemmat.

Saat myös vastauksia siihen, mitä oman kirjan tekeminen maksaa ja miten kirja tulisi hinnoitella.

Kurssilla saat kaiken tarvitsemasi tiedon kirjasi saamisesta myynti-ja jakelukanaviin ja miten sitä markkinoit. Ole oma kustantajasi ja kirjasi on kohta käsissäsi!

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 365 päivää. Kurssi alkaa, kun ostat kurssin. Tervetuloa kurssille!

Tällä kurssilla saat valmiiksi kirjan rakennesuunnitelman sekä kirjoittamisen hyvään vauhtiin tehtävien avulla. Kurssi on jaettu seitsemään askeleeseen, joiden avulla pääset heti eteenpäin projektissasi.

Saat koko kurssin materiaalin käyttöösi heti, joten voit edetä sen mukaan, oletko projektissasi aivan alussa vai ehkä jo edennyt asiassa.

Tervetuloa mukaan kirjoittamaan elämästä!

 

luova tietokirja verkkokurssina

Olipa lajinasi tietokirja hallitsemastasi aiheesta, autofktio, vertaisopas, true crime tai elämäkerta - tässä kurssi sinulle! Ota käyttöön kaunokirjalliset keinot ja kirjoita vetävää faktiota! Tervetuloa tehokkaalle ja monipuoliselle kurssille kirjoittamaan luovaa tietokirjaa.

Tällä kurssilla opit räp-riimittelyn alkeet. Selitän simppelisti riimien ja runouden kirjoittamista omasta näkökulmastani ja pääset harjoittelemaan omien riimien kirjoittamista.