TärppiTallenne

Nappaa oma TärppiTallenteesi

Yli 40 tallennetta luovan kirjoittamisen iltakurssista materiaaleineen - valitse suosikkisi!

Kirjoita Paremmin -TärppiTallenteet

Aina iltakurssin ajankohta ei sovi ja olenkin saanut paljon toiveita Iltanuotioiden ja muiden Kirjoita Paremmin - webinaarien tallenteista.

Nyt saatavilla on myös TärppiTallenteet! Voit katsoa tallenteen milloin vain, se on käytössäsi tilauksen jälkeen heti ja voit katsella webinaarin silloin kun haluat ja aina kun haluat.

Lisäksi saat webinaarin kurssimateriaalin omaksesi kätevästi PDF-tiedostona. TärppiTallenteiden tarjonta kasvaa jatkuvasti - pysy siis linjoilla!

 

TärppiTallenteesta sanottua:

 

Hei Anne,
Nyt sain katsottua webinaarin kokonaan. Tykkäsin todella paljon, reittaan tähän arvosanaksi viitosen eli oli tosi hyvä, kiitos! 🙂
 
Vinkit olivat hyödyllisiä ja myös ilmeisen tehokkaita, koska heti tuli innostus ruveta editoimaan yhtä vanhaa tarinaa, joka on minulla tallennettuna tietokoneelle ja muistitikulle.
 
Ehdottomasti aion käyttää näitä vinkkejä jatkossa, jos ja kun pääsen kirjoittamisessa kunnolla vauhtiin. Kirjoitusinnostus oli pitkään poissa, mutta nyt se on virinnyt uudestaan. Toivon, että saan vielä joskus kirjoitettua loppuun kaikki aikoinaan kesken jääneet tarinani vaikka ihan vain omaksi ja läheisten iloksi.
 
Kiitos sinulle vielä kerran ja valoisaa, inspiroivaa loppuvuotta! -Marjut

Nappaa oma TärppiTallenteesi

Yli 40 tallennetta luovan kirjoittamisen iltakurssista materiaaleineen - valitse suosikkisi!