Kirjoita Paremmin – henkilökohtainen etäsparraus
AK Kustannus Google arvostelut

Tarjoan sinulle arviointipalvelua tekstisi ja käsikirjoituksesi kehittämiseksi ja / tai neuvoja oman kirjan julkaisemiseksi juuri silloin kun tarvitset!

Mahdollisuuksia sparraukseen on useampi, valitse niistä sellainen, mikä sopii juuri sinulle - vaihtoehtoja on sekä keltanokille että konkareille.

Teams-etätapaamisen aikana käymme läpi tilanteesi ja annan sinulle vinkkejä siihen, mitkä stepit sinun tulee ottaa, jotta saat työstettyä tekstiäsi ja / tai kokonaista käsikirjoitustasi eteenpäin. Jos haaveilet omakustanteesta,  voin auttaa tekemään suunnitelman, jonka avulla saat kirjasi julki toivomassasi budjetissa. Saat palautteeni myös kirjallisena tiivistelmänä.

Otan sinuun yhteyttä viimeistään 24 h sisällä tilauksesta tai heti seuraavan arkipäivänä (ma-pe), niin sovimme ajan sparraushetkellemme. Tilauksesi jälkeen pyydän sinua lähettämään minulle otteen tekstistäsi ennakkoon tutustuttavakseni, niin saamme kaiken tehon irti sparraushetkestämme.

Katso vaihtoehtoiset etäsparraukset ja kirjoita paremmin!

 

 "Hei, ja kiitos paljon sparrauksesta viime viikolla. Sain sparrauksesta ideoita. Sain selkeyttä kirjoittamiseeni. Asiat jotenkin loksahtivat paikoilleen, kirjoittaminen helpottui. Toki tiedän, että minulla on paljon työsarkaa edessä mutta koen, että pääsen nyt eteenpäin."

- Terveisin Maija-Liisa