Kirjoita e-kirja

E-kirjan kirjoittaminen on hyvä tapa kirjoittaa tavoitteellisesti.  Jos haluat kirjoittaa kirjan, mutta kolmesataasivuinen kuvitettu painettu järkäle ei ole sinulle itseisarvo, kirjoita e-kirja!

 

Oletko pöytälaatikkorunoilija, vai täyttyvätkö lukuisat muistivihkosi novellinpätkistä tai romaaninaihioista? Tai ehkä olet kerryttänyt työurallasi asiantuntemusta, jota voisi jakaa muillekin oppaan muodossa?

E-kirja on hyvä tapa aloittaa tavoitteellinen kirjoittaminen. Moni kirjoituspuuska jää kesken, koska tavoite puuttuu: kukaan kustannustoimittaja ei höngi niskaan eikä kustannussopimus velvoita sinua toimittamaan versiota 1.2. ensi kesän keskiviikoon mennessä.

Mutta entäpä jos kirjoittaisitkin tavoitteellisesti, ja tietäisit, että tuotoksesi julkaistaan? Paremmaksi kirjoittajaksi tulee kirjoittamalla. E-kirja on hyvä väline julkaista omia teoksia – joko myyntiin tai aivan vain omaksi iloksi.

Suurin osa liikkeenjohdon oppaista on tätänykyä e-oppaita. Samoin mikä tahansa leivontakirja taipuu e-oppaaksi, ja sitä on helppo selailla vaikka kännykältä jauhoisten ja tahraisten sivujen sijaan – ei sillä ettei niissä olisi oma viehätyksensä.

Meissä suomalaisissa on paljon pöytälaatikkorunoilijoita. Yksi heistä päätti kirjoittaa runonsa yhdelle ainoalle tärkeälle ihmisille. Kokoelma julkaistiin ja se oli omassa mittakaavassaan menestys, lisäpainoksia myöten.

Voisiko Sinun runokokoelmasi Hänelle olla vaikka

  • puolisolle kiitos yhteisistä avioliittovuosista?
  • lahja ystävälle, joka täyttää pyöreitä?
  • rakkaudentunnustus salarakkaalle tai ihastuksen kohteelle?
  • runot, jotka haluat kirjoittaa, kun vielä muistat?
  • lahja lähestyvään luokkakokoukseen, runo per koulukaveri?
  • kokoelma runoja, joissa sanotaan kaikki ne asiat, joita et koskaan rohjennut sanoa?

Lue lisää ja kirjoita sinäkin e-kirja! Kurkkaa AK Kustannuksen e-Kauppa täältä

Runoja hänelle – kirjoita oma kokoelmasi