ILTANUOTIOLLA VIIHDYTÄÄN JA OPITAAN UUTTA!

Kirjoita Paremmin -iltakurssi tarjoilee vinkkejä ja iloa kirjoittamiseen etänä! Webinaarin kesto on noin yksi tunti. Iltakurssi antaa inspiraatiota ja käytännön työkaluja luovan kirjoittamisen tueksi.

Iltanuotio

Mitä mieltä muut ovat?

"Hyviä ja käyttökelpoisia vinkkejä, kiitos!"
"Olipa mukava dekkari-ilta :)"
"Oli tiivis ja hyvä setti!"

"Olen ihan alkaja näissä kirjoittamishommissa, mutta tämä verkkokurssi oli juuri minua varten. Tämä oli juuri passeli ja varmasti tulen mukaan uudelleenkin!"

"Sain hyvän idean yhden tekstin työstämiseksi, kiitos!"

"Antoi välineitä omaan kirjoittamiseen!"

"Erittäin kiva ja napakka kokonaisuus - paljon uusia oivalluksia! Yllättävän hyvinhän tämä etäkursseilu toimii =)"

"Kiitos! Paljon hyödyllistä tietoa. Latasin jo tiedostoja kurssiohjeen mukaan"

 

ILTANUOTIO – INTROVERTIN UNELMA

Aina ei jaksa osallistua ja olla aktiivinen - joillekin ryhmätyöt etänä kuulostavat miltei painajaismaisilta. Eikä aina jaksaisi edes sanoa mitään saati näyttää naamaansa…

Ei hätää! Iltanuotio on webinaari, jossa saat nojata taaksepäin ja keskittyä kuuntelemaan – ja oppimaan. Sinun ei tarvitse tehdä muistiinpanoja, sillä jokaiseen Iltanuotioon kuuluu aina koko kurssimateriaali PDF-tiedostona.

Saat toki olla aktiivinenkin. Tunnin kestävän Iltanuotion aikana chat-box on auki keskusteluille, kysymyksille ja kommenteille – osallistu jos haluat!

ET TARVITSE NÖRTTITAITOJA

Osallistuminen ei edellytä mitään nörttitaitoja: tietokone ja internet-yhteys riittää! Oston jälkeen saat sähköpostiisi kuitin, jossa on ohje ennakkokirjautumiseen. Kurssimateriaalin saat tallennettua helposti koneellesi webinaarin yhteydessä. Helppoa kuin heinänteko!

Ja tiesitkö että jokaisesta lltanuotiosta on saatavana pikkurahan TärppiTallenne?

TärppiTallenteita on jo yli neljäkymmentä luovan kirjoittamisen eri aiheista!

tärppitallenne

KUKA KOULUTTAA?

Iltanuotion vedän minä Anne, mukava nähdä sinut täällä!

Olen kirjoittajaohjaaja, luovan kirjoittamisen opettaja ja kirjailija. Luova kirjoittaminen & luova julkaiseminen ovat intohimoni.  Tämä yhdistelmä voi tarjota sinulle eväitä parempaan kirjoittamiseen!

Kerään kursseistani ja koulutuksistani aina palautteen. Ne ovat minulle tärkeitä, niinpä Iltanuotionkin pääset aina lopussa näppärästi reittamaan 😊

Iltanuotiot saavatkin jatkuvasti erinomaisia arvioita: reittausten keskiarvo on asteikolla 1-5 yli 4,25 eli erittäin hyvä!

Vapaissa palautteissa eniten kiitosta saan innostavuudesta, kannustavuudesta, ammattitaidosta ja selkokielisyydestä.

Toivottavasti nähdään myös Iltanuotiolla

akkustannus